Bykrogens julbord

22 November till 21 December

Bykrogen är alltid en mysig plats oavsett årstid, men under juletid förvandlas den gamla stärkelsefabriken till något alldeles extra med stämningsfulla ljus som lyser upp rummen.

Årets julbord bjuder på en härlig blandning av klassiska delikatesser och moderna inslag, där kvalitet och smak står i fokus. Vi har naturligtvis våra 20 olika sorters sill, viltköttbullar och Janssons Frestelse – men också massor av hemgjort godis.

Våra duktiga kockar, i samarbete med lokala producenter och odlare, har skapat nya smaksensationer som kanske blir framtidens traditioner. Nästan allt på julbordet är hemlagat här på Bykrogen i Österslöv! Vi börjar med krögarens egentillverkade glögg och pepparkakor, så att julstämningen infinner sig direkt.

Bykrogens julbord serveras onsdag–lördag under perioden 22 november–21 december samt söndag den 1, 8 och 15 december.

Fullbokat: 29 november
5, 6, 13, 20 december

Vill du boka julbord med övernattning? Läs mer här

Fredag 22 November

895 kr

För bokning:

044-22 60 00 eller info@bykrogen.nu