Matstudio

Lärorikt, roligt & fantastiskt gott

Hos Bykrogen får du och dina vänner eller kollegor laga mat tillsammans med en av våra fantastiska kockar. Fokus ligger på god mat och dryck samt lagarbete inom gruppen. Vår kock hjälper er genom recepten och aktiviteten öppnar upp för grupputveckling genom samarbete och kommunikation.

Så här går det till:

När aktiviteten börjar tar kvällens kock emot i ett av våra speciella matlagningskök. Ni bjuds på tilltugg, samt något gott att dricka. Kocken presenterar tre-rättersmenyn, delar ut recept och förkläden. Förklädena och recepten får ni självklart ta med hem efteråt. Alla ingredienser och råvaror är på plats och det är bara att sätta igång!

Bykrogens kock hjälper er oavsett vilken kunskap ni har sedan tidigare. Under tiden ni jobbar ingår valfri dryck. I priset ingår även viner, utvalda av våra sommelierer, som passar till er valda middag; vitt vin, rött vin och dessertvin. Kvällen avrundas med kaffe/te. Allt ingår i priset. Alkoholfria alternativ finns för den som önskar det.

Matlagningspaket

Matlagning med kock
3-rättersmeny
Vinpaket (alkoholfria alternativ finns)
Dryck under aktivitet

1 931 kr per person exkl moms
2 350 kr per person inkl moms

Minidebitering, 8 personer
Priset gäller matlagning i ett kök

För bokning: 044-22 60 00 eller info@bykrogen.nu

Matlagning med kock
3-rättersmeny
Vinpaket (alkoholfria alternativ finns)
Dryck under aktivitet
Övernattning med del i dubbelrum alt. enkelrum
Frukost

Med boende i enkelrum
2 811 kr/person exkl moms
3 195 kr/person inkl moms

Med boende i dubbelrum
2 454 kr per person exkl moms
2 795 kr per person inkl moms

Minidebitering, 8 personer
Priset gäller matlagning i ett kök

För bokning: 044-22 60 00 eller info@bykrogen.nu

Är ni många som önskar laga mat med kock/kockar?

Inga problem. Vi har två speciella matlagningskök, ett för 20 personer och ett för 12 personer. Blir ni ännu fler så använder vi även vårt restaurangkök och då har vi plats för 45 personer som lagar mat. Ni lagar alltså i tre kök och äter tillsammans i vår restaurang som är bokad enbart för er den kvällen. Ni har hjälp av en kock i varje kök naturligtvis.