Mat & vin

Upplevelser för mat- & vinälskaren

På Bykrogens restaurang är filosofin enkel. Din måltid ska vara en upplevelse. Vi serverar i huvudsak råvaror från bygden och menyn sätts efter vad som är i säsong, alltid av högsta kvalitet. Fine dining på skånskt vis, helt enkelt. Vi vågar också säga att vi har en av länets bästa vinlista.

Rustik matupplevelse

Njut av fine dining i den gamla stärkelsefabriken. På Bykrogen i Österslöv står maten och råvarorna i fokus. Leverantörer och råvaror väljs med omsorg, och vi är stolta över att använda oss av samma råvaror som andra stjärnrestauranger i landet.

Förutom förstklassig mat är bemötandet av stor vikt för att du ska få en bra upplevelse. Vår ambition är att du ska känna dig välkommen till oss och vår restaurang, och att du lämnar oss både mätt och belåten.

Menyer

Bykrogens 10-rätters avsmakningsmeny ger er en fröjd för ögat och en fantastisk smakupplevelse. Ni sitter i en lugn och mysig del av restaurangen och njuter av en meny som är skapad av våra fantastiska kockar med kärlek, kunskap och fantasi.

10-rätters avsmakningsmeny 1290 kr

Vinpaket 845 kr
Våra sommelierer, Philip och Maria, sätter ihop ett vinpaket till er, som passar perfekt till avsmakningsmenyn.

Måndag–lördag, endast förbokning.

För bokning: 044-22 60 00 eller info@bykrogen.nu

Kockens val, som varierar från kväll till kväll, med fokus på råvaror i säsong från närområdet.

3-rättersmeny 690 kr

Våra sommelierer, Philip och Maria, tar fram ett trevligt vinpaket som passar kvällens meny.

Måndag–lördag, endast förbokning.

För bokning: 044-22 60 00 eller info@bykrogen.nu

Dryckesprovning i egen regi

Vår sommelier Philip Roslund erbjuder dryckesprovningar på vin, öl, rom och whisky. ”Mat- och vinturism ligger i tiden, och jag vågar säga att vi har en av länets bästa vinlistor.” – restaurangchef och sommelier Philip Roslund