Bykrogens restaurang

Där god mat och hög service är det allra viktigaste

Smakupplevelser för matälskaren

På Bykrogens restaurang i Österslöv utanför Kristianstad är filosofin enkel. Din måltid ska vara en upplevelse. Vi serverar i huvudsak råvaror från bygden, alltid av högsta kvalitet. Klassisk skånsk dining, helt enkelt. Matsedeln är uppbyggd efter tillgång och årstid. Förutom förstklassig mat är bemötandet av stor vikt för att du ska få en bra upplevelse. Vår ambition är att du ska känna dig välkommen till oss och vår restaurang, och att du lämnar oss både mätt och belåten. Bykrogen och vår restaurang ligger lantligt men mindre än en kvarts bilresa från Kristianstads centrum.

Våra menyer

Bykrogens 10-rätters avsmakningsmeny, förbokning

För smakälskaren. Bykrogens 10-rätters avsmakningsmeny ger er en fröjd för ögat och en fantastisk smakupplevelse. Ni sitter i en lugn och mysig del av restaurangen och njuter av en meny som är skapad med ren kärlek av våra kockar.

Rätterna serveras på tallrik och presenteras ibland på en ekskiva, placerad på en specialgjord järnställning på bordet.

Priser:
Avsmakningsmeny, 1195 kr. Endast förbokning.
Bykrogens 10-rätters avsmakningsmeny serveras måndag–lördag.

Dryckespaket, 795 kr.
Våra sommelierer, Philip och Fredrik, sätter ihop ett dryckespaket till er, där varje dryck passar perfekt till 10-rättersmenyn.

3-rättersmeny, förbokning

3-rättersmeny, 495 kr
Kockens val och varierar från kväll till kväll.

Våra sommelierer, Philip & Fredrik, tar fram ett trevligt vinpaket som passar menyn.

Öppet på söndagar för sällskap mot beställning.

Ring och prata med oss om ni önskar boka något större sällskap på en söndag. Går även att boka logi men detta måste bokas via telefon 044-226000.