Matlagning i grupp ihop med kock

Världens roligaste aktivitet

Lärorikt, roligt och fantastiskt gott

Hos Bykrogen får du och dina vänner eller kollegor laga mat tillsammans med en av våra fantastiska kockar. Fokus ligger på god mat och dryck samt lagarbete inom gruppen. Vår kock hjälper er genom recepten och aktiviteten öppnar upp för grupputveckling genom samarbete och kommunikation.

Klicka här och se filmen om hur det går till:

Mer om matlagning i grupp

När aktiviteten börjar tar kvällens kock emot i ett av våra speciella matlagningskök. Här får ni en liten buffé med skinkröra, några av våra goda sillar, ost och bröd – för att ”bonna”, som vi säger i Skåne. Då får ni också något gott att dricka, t ex ett glas vin, öl, cider eller vatten. Kocken presenterar den trerättersmeny ni valt, delar ut recept och förkläden. Förklädena och recepten får ni självklart ta med hem efteråt. Alla ingredienser och råvaror är på plats – bara att sätta igång!

Bykrogens duktiga kock hjälper er tillrätta, oavsett vilken kunskap ni har. Under tiden ni jobbar ingår starköl, rött och vitt vin, cider, vatten och läsk att njuta av. I priset ingår också viner, utvalda av våra sommelierer, som passar till er valda middag; vitt vin, rött vin och dessertvin. Kvällen avrundas med kaffe/te. Allt ingår i priset. Alkoholfria alternativ finns för den som önskar det.

Minidebitering, 8 personer / tillfälle.
Max 20 personer / kök.
Är ni fler? Inga problem. Då bokar vi upp båda våra kök till er.

För de sällskap som önskar något med avancerad matlagning har vi tagit fram det vi kallar Råvarukorgen. Den fylls med goda råvaror som ni med lite kreativitet och fantasi kan laga en läcker trerätters middag av på eget bevåg. Ni skapar ert eget recept, helt enkelt! Skulle fantasin tryta har ni förstås en av våra kockar med er under hela kvällen.

Vill du veta ännu mer om matlagningsaktiviteten? Kontakta oss

Priser, matlagningsaktivitet i grupp

3-rätterspaketet:

Matlagning i grupp utan övernattning
1 610 kr/person exkl. moms.
1 850 kr/person inkl. moms.

Matlagning i grupp med övernattning samt frukostbuffé:

Logi i enkelrum
2 335 kr/person exkl. moms.
2 665 kr/person inkl. moms.

Logi i dubbelrum
2 022 kr/person exkl. moms.
2 315 kr/person inkl. moms.

Köp till:

Laga en extra varmrätt: 201 kr/person exkl. moms
225 kr/person inkl. moms

Drinkbord: 765 kr/person exkl. moms
915 kr/person inkl. moms

Vill du även ha en sommelier under matlagningen?

Vi är stolta över att ha två sommelierer här på Bykrogen, Philip och Fredrik. Du kan boka någon av dem som kan medverka under er matlagningsaktivitet.
Ni provar tre extra utvalda viner, 260 kr/person ex moms.