Upplev matlagning på vårt sätt i något av våra unika matlagningskök. När aktiviteten börjar tar kvällens kock emot i ett av våra speciella matlagningskök. Här får ni en liten buffé med skinkröra, några av våra goda sillar, ost och bröd – för att ”bonna”, som vi säger i Skåne. Då får ni också något gott att dricka, t ex ett glas vin, öl, cider eller vatten. Kocken presenterar den trerättersmeny ni valt, delar ut recept och förkläden. Förklädena och recepten får ni självklart ta med hem efteråt. Väl förberedda delas ni upp i grupper. Alla ingredienser och råvaror är på plats – bara att sätta igång!
Bykrogens duktiga kock hjälper er tillrätta, oavsett vilken kunskap ni har. Under tiden ni jobbar ingår starköl, rött och vitt vin, cider, vatten och läsk att njuta av. I priset ingår också viner, utvalda av våra sommelierer, som passar till er valda middag; vitt vin, rött vin och dessertvin. Kvällen avrundas med kaffe/te. Allt ingår i priset. Alkoholfria alternativ finns för den som önskar det.
Minidebitering, 6 personer / tillfälle.
Max 20 personer / kök.
Är ni fler? Inga problem. Då bokar vi upp båda våra kök till er.
För de sällskap som önskar något med avancerad matlagning har vi tagit fram det vi kallar Råvarukorgen. Den fylls med goda råvaror som ni med lite kreativitet och fantasi kan laga en läcker trerätters middag av på eget bevåg. Ni skapar ert eget recept, helt enkelt! Skulle fantasin tryta har ni förstås en av våra kockar med er under hela kvällen.
Vill du veta ännu mer om matlagningsaktiviteten? Kontakta oss