Kick-off & Teambuilding & Gruppaktivitet

Ditt sökande efter en fantastisk kick-off aktivitet slutar här.

Ja, du kan sluta leta nu, du har hittat rätt. Hos oss på Bykrogen får du och dina kära kollegor en fantastisk upplevelse. Här kan ni laga en härlig middag tillsammans, provsmaka whiskey, öl och vin eller varför inte ta del av vår drinkskola? Ät och drick gott, inspireras och njut av vår vackra omgivning och vår mysiga tillvaro.

Vi på Bykrogen i Österslöv, Kristianstad bjuder in till teambuilding i en familjär och trivsam miljö! Här får ni chansen att delta i gruppaktiviteter som skapar starkare gemenskap inom gruppen, större tillit och ett mer sammansvetsat team. Samla ihop gruppen för att delta i en utvecklande konferensaktivitet, vår matlagningsaktivitet, eller varför inte en givande inspirationsdag?

Matlagningsaktivitet med fokus på grupputveckling

Här på Bykrogen får ni möjlighet att laga riktigt god mat tillsammans med en av våra fantastiska kockar. Fokus ligger på god mat och dryck samt lagarbete inom gruppen. Vår kock hjälper er genom recepten och aktiviteten öppnar upp för grupputveckling genom samarbete och kommunikation. Nyfiken på att veta mer? Läs mer om vår matlagningsaktivitet här.

Konferensaktivitet i en gemytlig miljö

Träffas i en av våra konferenslokaler för att komma varandra närmre och utvecklas som grupp. Våra konferenslokaler rymmer mellan 2-80 personer och här kan ni samlas för konferensaktiviteter som givande samtal och diskussioner, utvecklande arbete eller tillitsbyggande övningar.

Inspirationsdag för just Ditt företag/avdelning

Behöver er arbetsgrupp en ny vitamininjektion? Tillsammans med ledarskapskonsulten Sigge Nilsen inspirerar vi till utveckling för en bättre vardag.

Inspirationsdagen startar med lunch och fortsätter sedan med en inspirationseftermiddag. Tillsammans jobbar vi med att försöka få samsyn i er kommunikation och pratar om teamets utmaningar. Sigge håller även en miniföreläsning om kommunikation. På kvällen lagar vi en härlig middag tillsammans med en av Bykrogens fantastiska kockar. Klockan 07.00 morgonen därpå avslutas eventet med en härlig stor frukostbuffé i Bykrogens restaurang. Läs mer om inspirationsdagen här (pdf).

Är du nyfiken på att veta mer om gruppaktiviteter och teambuilding här på Bykrogen i Österslöv? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Hotell & restaurang

Stanna kvar över natten och känn dig som hemma i ett av våra mysiga gästrum! På hotellet har vi totalt 26 rum med varierande inredning och storlek. Mysfaktorn är hög här på Bykrogen och vi strävar alltid efter att göra din upplevelse speciell. Morgonen därpå serveras en underbar frukostbuffé i vår restaurang, som finns i anslutning till hotellet. Frukosten, liksom all annan mat är gjord på fantastiska råvaror från bygden. Undrar du över något? Ta gärna kontakt med oss eller läs mer om vår restaurang här.

Varmt välkommen att boka er kick-off här hos oss på Bykrogen i Österslöv!