Inspiration & Matlagning

Inspiration med Sigge & matlagning med Bykrogens kockar. Måndagen den 9 april.

Måndagen den 9/4 är du välkommen till en inspirerande eftermiddag med Sigge, tema: Ledarskapet för delaktiga medarbetare. På kvällen lagar vi mat med Bykrogens kockar och nätverkar.

12.00 Start med 4-rätters lunch på Bykrogen

13.00-17.00 Inspiration om delaktiga medarbetare – Sigge Nilsen

De flesta chefer jag möter önskar sig mer delaktiga medarbetare. Med delaktighet menas att medarbetarna tar egna initiativ och ansvar för företagets mål och strategi.

Vinster för cheferna är att verksamheten blir mer proaktiv istället för reaktiv i vardagen. Med delaktiga medarbetare får cheferna tid att göra det de vill genomföra som chef och ledare.

Under inspirationsdagen arbetar vi med förutsättningarna för att utveckla delaktighet. Hur man som ledare skapar medvetenhet och samsyn om tydliga uppdrag samt hur man med en kontinuerlig dialog når resultat.

17.30 Matlagningsaktivitet med Bykrogens kock, nätverkande & mingel.

När aktiviteten börjar tar kvällens kock emot i det speciella matlagningsköket och ni får en liten buffé med skinkröra, några av våra goda sillar, ost och bröd för att ”bonna” som vi säger i Skåne. Då får ni också något gott att dricka, t ex ett glas vin, öl, cider, vatten.

Kocken presenterar kvällens 3-rätters festmeny, delar ut recept och förkläden. Alla ingredienser och råvaror är på plats och ni sätter igång. Bykrogens duktiga kock hjälper er tillrätta, oavsett vilken kunskap ni har. Under tiden ni jobbar finns det starköl, rött/vitt vin, cider, vatten och läsk att tillgå som ingår i priset. I priset ingår också utvalda viner som passar till middagen; vitt vin, rött vin och dessertvin. Kvällen avrundas med kaffe och avec. Alkoholfria alternativ finns för den som så önskar.

Hotellrum
Personligt inredda hotellrum med fantastiska sängar. Dusch och toalett på rummen naturligtvis.

Frukost
Bykrogens stora frukostbuffé, innehåller färsk frukt, vår egentillverkade GI-müsli, färskpressad äppeljuice, nybakat bröd & frallor, äggröra och bacon och mycket mer.

Pris/person: 3890:- exkl moms (4700:- inkl moms)
Pris inkl enkelrum: 4523:- exkl moms (5400:- inkl moms)

Boka via formuläret nedan eller på 044-226 000.

Varmt välkommen!