Erik Videgård - gästkock

ERIK VIDEGÅRD – gästkock på Bykrogen

Fredagen den 7 oktober & Lördagen den 8 oktober
kl 18.00

Erik Videgård, den välkända krögaren/kocken som har drivit några av Stockholms mest välkända
krogar, bl a East, som blev en föregångare i sin satsning på asiatisk mat och bidrog till att starta den
asiatiska krogvågen i Stockholm. Nu driver han restaurang Videgård i Stockholm.

Erik började jobba på restaurang av en slump, han blev arbetslös och tog ett jobb som servitör och
på den vägen är det. Han firar nu 40 år i branschen.

Erik är även författare av kok- och matrelaterade böcker.
Dessutom har han jobbat som ljudingenjör, turnéledare, musikproducent.
2017 deltog han i Kockarnas Kamp.
Han ses ofta i TV4 Nyhetsmorgon, senast i söndags där han tillagade street food från flera håll i världen.

Erik kommer att komponera en 10-rätters avsmakningsmeny som han tillagar tillsammans med våra
duktiga kockar. Erik som också är sommelier, tar fram ett perfekt vinpaket till denna meny, i samarbete
med Bykrogens egna sommelierer, Philip & Fredrik.

Det blir två spännande kvällar hos oss på Bykrogen!


10-rätters avsmakningsmeny à la Erik Videgård

dubbelrum & frukost
2390 kr per person
(tillägg enkelrum, 400 kr)

10-rätters avsmakningsmeny utan logi
1995 kr per person

Antalet är begränsat till 40 personer.
OBS! Förköp!