Catering & Festlokal i Kristianstad

Fantastisk mat och minnen för livet

Vi erbjuder catering till fester i och omkring Kristianstad. Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi på Bykrogen det mesta. Har du en egen idé? Vi gör alltid vårt yttersta för att uppfylla våra gästers önskemål. Kontakta oss, så ser vi vad vi kan göra.

Catering mat

Catering till din egen fest hemma hos dig eller någon annanstans. Låt oss med all vår erfarenhet skräddarsy din festmåltid.

Exempel på catering-meny:
Torskrygg och vildsvin
Potatisgratäng
Finare blandsallad
Melon- och fetaostsallad
Bönsallad
Tomat- och löksallad
Tzatziki
Cole slaw
Bearnaisesås
Kantarellsås
Hummersås
Äpple- och limedressing
Nybakat bröd, smör
Äpplekaka med vaniljsås

Fira bröllop på Bykrogen

Hyr hela Bykrogen eller välj ovan- eller undervåning. Här finns också mindre lokaler för små sällskap. Det är mycket populärt att förlägga sitt bröllopsfirande på Bykrogen. Vi hjälper förstås till med förslag på menyer och underhållning. Medhavd dryck ej tillåten. Vi hyr alltså ut våra lokaler inkl mat och dryck. Kontakta oss för mer information.

Arrangemang/fester

Vi är proffs på minnesvärda arrangemang. Här får du hela paketet med lokaler/tält, möbler, bar, mat, underhållning och artister. Låt Bykrogen stå för allt från planering till städning. Med hjälp av våra samarbetspartners skräddarsyr vi festen helt efter dina önskemål. Utomhus eller inomhus – du bestämmer. En av våra samarbetspartners för arrangemang är Tobbes Event.