"Ledarna på Bykrogen"
ledarskapsutbildning för ägarledda företag

Ta prestation och organisation till en ny nivå.

Ledarna på Bykrogen är en utbildning för ägarledda företag och ledare i trakten som vill ha en mer självgående och delaktig personal, där chefen får mer tid till företaget och till sig själv.
Bygger på dialog, nätverkande, inspiration och utveckling.
Varje deltagares kunskap är en viktig del i processen.

Utbildningen är resultatfokuserad och utvecklar energi och motivation som du tar med dig tillbaka
till ditt företag.

Vi träffas 6 gånger under ett år på tider som deltagarna själv bestämmer. Alltid lunch–lunch.

Utbildningen har 12 platser.

Utbildningen hölls första gången 2016 och fortsatte fram till 2020/2021, då vi gjort uppehåll pga pandemin.

Lyssna på vad Sigge Nilsen har att säga om utbildningen här.

Hör av dig om är intresserad att gå utbildningen nästa omgång. Och om du vill få ett program skickat till dig. Maila till info@bykrogen.nu.

Mer om utbildningen

Personlig utveckling och nätverk

Vårt förhållningssätt är att varje ledare är en unik person som behöver skapa sin egen ledarmodell utifrån sin personlighet och situation. Den egna utvecklingen sker i dialogen med övriga deltagare. Därför blandas egen reflektion med gruppdialog och kursledarens inspiration. I dialogen utvecklas kontakten och tilliten i rummet vilket ger förutsättningen för ett öppet och tryggt nätverkande, något som gör detta ledarskapsprogram unikt.

Syftet med Ledarna på Bykrogen är att de relationer som skapas ska hålla lång tid framöver och att deltagarna ska kunna använda nätverket i sitt företagande. Efter utbildningen bjuds grupperna dessutom in en gång om året till en gemensam nätverksträff för deltagare i Ledarna på Bykrogen.

Vid något av tillfällena fortsätter utbildningen in i matlagningsköket tillsammans med någon av Bykrogens kockar.

Vill du veta mer om utbildningen eller få ett program skickat till dig – maila till info@bykrogen.nu.

Utbildningsledare

Sigge Nilsson, utbildningsansvarig (bilden till höger)
Bakgrund: Försäljningschef, VD, utbildad organisationskonsult.

Anders Nordmark, utbildningsledare
Bakgrund: Ingenjör, präst, HR-chef, utbildningsledare inom dagligvaruhandel.

Ulf Kvist, utbildningsledare
Bakgrund: Läkare, sjukhuschef, landslagsläkare i fotboll för U21/OS och juniorlandslaget.

 

Pris Ledarna på Bykrogen

34.400 kr ex moms.

Internatkostnad på ca 2700 kr ex moms tillkommer per gång.

Tidigare deltagare tycker

Dan Karlsson, DaCar AB, Hässleholm (bilden i mitten)
”Ledarna på Bykrogen är den absolut bästa och mest utvecklande utbildning jag gått. Ahaupplevelsen infann sig efter ett par gånger. Allt blev så självklart men samtidigt så förbannat svårt. Svårt därför jag insåg att jag själv måste genomgå förändring, tänka om i många avseenden för att kunna utföra ett bra ledarskap.

Verktygen till både den egna förändringen och hur jag kunde bli en bättre ledare kom till mig genom utbildningens upplägg över tid. Genialt, två halvdagar – från lunch till lunch med övernattning. Mellan utbildningstillfällena hinner saker och ting sjunka in, man får tid till att reflektera över sig själv och sin roll som ledare.

Att under resans gång, upptäcka att man i sin vardag ”plötsligt” förändrat sig själv och sitt sätt att leda är mycket tillfredsställande. Och säkert också till glädje för mina medarbetare.”

Ola Johnsson, Telarco AB, Kristianstad
“En mycket intensiv och lärorik utbildning där jag lärt mig mer om både mig själv och medarbetarnas behov. Fått utbyta erfarenheter med personer i liknande positioner och knutit kontakter. Detta i kombination med professionella föreläsare, bra teman, en mycket kompetent utbildningsledare i lokaler som är förstklassiga och maten helt fantastisk. Hade jag fått möjligheten att gå denna utbildning för 10 år sedan hade jag inte tvekat.”

Helen & Pål Nilsson, Nyskördade Morötter, Fjälkinge
”Även om vi arbetar i olika branscher så är många ledarskapsfrågor liknande. Idag att vi funnit ett nätverk med de övriga deltagarna där vi kan diskutera många frågor. Sigge anpassade utbildningen efter gruppens behov. Vi varvade teori med diskussioner i grupp. Vi känner att vi har stor behållning av vad vi lärt oss, och har nytta av dessa kunskaper i det dagliga arbetet.”

Eva & Jörgen Larsson, G. Larsson Starch Technology AB, Bromölla
”Utbildningen var mycket positiv för oss. Vi fick upp ögonen för saker vi inte tänkt på tidigare, mycket är självklart för en företagets ägare/ledare men kanske inte så klart för anställda. I början tyckte man att det var lite flummigt eller luddigt men efter ett tag föll bitarna på plats och man förstod sammanhanget. Det blev flera aha-upplevelser.

Vi rekommenderar verkligen denna utbildning, det är nästan så att man vill göra om det.”

Peter Johansson, Bredband i Kristianstad, Kristianstad
”Redan efter första träffen kände jag att detta var helt rätt för mig. Jag har sedan tidigare varit anställd på BIK men 2016 blev jag delägare och därmed fått nya krav på mig som chef.

Och jag tog med mig nya kunskaper till mitt arbete och även lite i mitt privatliv. Vi som går utbildningen fann varandra väldigt snabbt och började direkt utbyta erfarenheter med skicklig hjälp från utbildarna.”