Kl. 12.00 Lunch
Krögaren & inspiratören Richard Nilsson tar emot er och vi avnjuter en härlig 3-rättersmeny.
13.00-17.00 Inspirationseftermiddag
Ämnen i urval:
• Nuläget, vi utgår från individens syn på nuläget och skapar samsyn om hur det är idag.
• Teamets utmaningar för att få samsyn i vardagen.
• Miniföreläsning med Sigge Nilsson om kommunikation, vinklat mot ert arbetsområde.
• Vad skulle teamet kunna göra annorlunda?
• Vad skulle varje deltagare kunna göra annorlunda i sitt personliga ledarskap?
• Reflektion över dagen och vad som är viktigt att ta med hem till vardagen.
17.00 Incheckning i våra gästrum där varje rum har en helt unik inredning.
18.00 Matlagning med Bykrogens kock
Kvällens kock tar emot i matlagningsköket där ni blir bjudna på lite smått och gott, för att ”bonna” som vi säger i Skåne. Då får ni också något gott att dricka, som ett glas vin, öl, cider eller vatten. Kocken presenterar kvällens trerätters festmeny, delar ut recept och förkläden. Därefter delas ni upp i grupper. Alla ingredienser och råvaror är på plats och ni sätter igång. Bykrogens duktiga kock hjälper er tillrätta, oavsett vilken kunskap ni har. Under tiden ni jobbar finns det starköl, rött/vitt vin, cider, vatten och läsk att tillgå som ingår i priset. I priset ingår också utvalda viner som passar till middagen; vitt vin, rött vin och dessertvin. Kvällen avrundas med kaffe och avec, d v s konjak, whisky eller likör. Allt ingår i priset. Alkoholfria alternativ finns för den som önskar det.
07.00 Bykrogens stora frukostbuffé
Skinka, rökt korv, leverpastej, paprika, tomat, gurka, färsk frukt, vår egna GI-müsli, apelsin- & äppeljuice, nybakat bröd & frallor, äggröra och bacon och mycket mer. Avslut efter frukost.