Unik ledarskapsutbildning på Bykrogen

Ledarna på Bykrogen med Kockakademi

Är du en företagsledare som strävar efter utveckling, både för dig personligen och för företagets anställda, struktur och kultur? På Bykrogen i Österslöv pågår en unik ledarskapsutbildning som ger företagsledare rätt verktyg för utveckling. Nu kan du som företagsledare anmäla dig till nästa utbildningsomgång som startar i höst.

Den pågående omgången av ledarskapsutbildningen – Ledarna på Bykrogen – har tagit sommaruppehåll och fortsätter i höst. Vid tre tillfällen under året har ledarinspiratör Sigge Nilsen träffat tio regionala företagsledare och arbetat med personligt ledarskap, kommunikation, kultur och värdegrund.
– Jag hjälper ledarna att finna en medvetenhet kring sitt ledarskap och utifrån det bygga en modell som passar deras ledarskap. Vi har diskuterat vikten av att ha tydliga uppdrag för individer och grupper för att få dem att växa och bli mer effektiva, berättar Sigge Nilsen.
– Vi har även pratat om kommunikationens betydelse då många ledare inte har förstått att all information tolkas på mottagarens villkor. I höst ska vi prata om att kunna delegera ansvar. En ledare behöver inte veta allt, låt dina anställda ta reda på svaren.

Varje träff börjar vid lunch och slutar vid lunch dagen efter. Förutom föreläsning lagar deltagarna alltid en gemensam middag samtidigt som Bykrogens skickliga kockar delar med sig av sin kunskap.
– Vi har lagat trerätters, haft vinprovning och grillkväll. Syftet är att skapa bra dialog och relationer, tillit och bra stämning. Det första gänget som vi utbildade hösten 2015 träffas fortfarande på eget initiativ. Vi vänder oss till ledare i regionen för att de ska ha möjlighet att stötta varandra efter utbildning.

Nästa omgång påbörjas den 19 april 2018.