Catering & Festlokal i Kristianstad, Skåne hos Bykrogen Österslöv
SV EN DE
Dölj information Visa information

Catering / Events i Kristianstad, Skåne

På Bykrogen utanför Kristianstad, Skåne är inget omöjligt! Nästan.

Vi gör alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas önskemål. Har du en annorlunda idé så är du mycket välkommen att kontakta oss gällande catering och festlokal. Vi fixar bl a:

Catering till din egen fest hemma hos dig eller någon annanstans.
Hör av dig så skräddarsyr vi just din fest.

För att se ett exempel på en meny, klicka här.

Hela arrangemang / Bröllop med lokaler/tält, möbler, bar, mat, underhållning och artister. Var du vill, när du vill. Vi hjälper dig med allt från planering till städning. Med hjälp av våra samarbetspartners skräddarsyr vi festen helt efter dina önskemål. Utomhus eller inomhus! Vi samarbetar bl a med www.tobbesevent.se

Våra egna festlokaler står till ditt förfogande och inrättas efter dina önskemål. Det gamla mjöllagret en trappa upp är nu en robust festlokal med många möjligheter. Här kan vi duka till födelsedagskalas, bröllop, studentfester och alla andra typer av festligheter. Upp till 80 personer får plats. I denna festlokal finns även en liten trevlig bar där man kan få förfriskningar och musikunderhållning. Festvåningen förvandlas lätt till konferenssal. All utrustning finns givetvis. I det gamla Päreintaget kan man ha mindre fester. Det är också perfekt om man vill sitta mer avskilt men ändå nära restaurangen och musikunderhållningen.

Hyr hela Bykrogen i Kristianstad, Skåne eller ovan/undervåning. Det finns även mindre lokaler för små sällskap. Bröllopsfirande på Bykrogen i Kristianstad, Skåne är också populärt. Vi hjälper till med förslag på menyer och underhållning.

Vill du boka catering, festlokal eller ett helt arrangemang eller höra mer kring vad vi kan göra för dig – ring oss på: 044-22 60 00!Nyhetsbrev

Fyll i formuläret nedan för att registera dig till vårt nyhetsbrev.